Activiteiten /

De Waag

Audiotour tentoonstelling
De Nederlandstalige audiotour is gratis beschikbaar. De audiotours zijn verkrijgbaar bij de servicebalie in de museumwinkel.

Gratis instaprondleiding (tijdelijk niet beschikbaar)
Elke donderdag en zondag om 14.00 uur is er een instaprondleiding (gratis voor museumbezoekers, reserveren niet mogelijk, vol = vol). De rondleiding start bij de servicebalie in de museumwinkel. De rondleiding is voor individuele bezoekers. Groepen worden uitsluitend op afspraak rondgeleid (zie onderstaand).

Groepsrondleidingen (tijdelijk niet beschikbaar)
Rondleidingen voor groepen vinden plaats op afspraak. De rondleidingen worden gegeven binnen reguliere openingstijden. De kosten bedragen € 40,- voor een groep t/m 13 personen plus entreegelden.

Voor informatie en boeking kunt u contact opnemen met Monique Wezenberg via moniquewezenberg@deventerverhaal.nl of 0570-855950.

Audiotour historische binnenstad met app 3Deventer
Museum De Waag biedt naast de audiotour in het museum ook een audiotour aan door de binnenstad via de app 3Deventer (www.3deventer.nl). Deze tour verbindt de tentoonstelling met de vele historische bezienswaardigheden in de stad. De app 3Deventer is gratis te downloaden in de App store en Google Play Store.