Activiteiten /

De Waag

Activiteiten expositie Deventer Bezet & Bevrijd

 

Gratis instaprondleiding: vervallen vanwege het coronaprotocol
Elke donderdag en zondag om 14.00 uur is er een instaprondleiding (gratis voor museumbezoekers, reserveren niet mogelijk, vol = vol). De rondleiding start bij de servicebalie in de museumwinkel. De rondleiding is voor individuele bezoekers. Groepen worden uitsluitend op afspraak rondgeleid (zie onderstaand).


Audiotour tentoonstelling
De Nederlandse audiotour is gratis beschikbaar. De audiotours zijn verkrijgbaar bij de servicebalie in de museumwinkel.


Verken Deventer in oorlogstijd!
Dit jaar viert Nederland 75 jaar vrijheid. Landelijk kijken we terug op de Tweede Wereldoorlog en vieren we het feit dat de bevrijding alweer 75 jaar achter ons ligt. Ook in Deventer is er veel te zien over deze roerige periode. De expositie Deventer Bezet & Bevrijd vertelt over de aangrijpende gebeurtenissen.

 

Speciaal voor de tentoonstelling Deventer Bezet & Bevrijd hebben we diverse wandel- en fietsroutes gemaakt. Deze routes zijn opgesteld bij de tentoonstelling en brengen u op verschillende plaatsen die in de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol speelden. De app is gratis te downloaden in de App store en Google Play Store.


Audiotour historische binnenstad met app 3Deventer
Museum De Waag biedt naast de audiotour in het museum ook een audiotour aan door de binnenstad via de app 3Deventer (www.3deventer.nl). Deze tour verbindt de tentoonstelling met de vele historische bezienswaardigheden in de stad. De app 3Deventer is gratis te downloaden in de App store en Google Play Store.


Groepsrondleidingen: vervallen vanwege het coronaprotocol
Rondleidingen voor groepen vinden plaats op afspraak. De rondleidingen worden gegeven binnen reguliere openingstijden. De kosten bedragen € 40,- voor een groep t/m 13 personen plus entreegelden.

Voor informatie en boeking kunt u contact opnemen met Monique Wezenberg via moniquewezenberg@deventerverhaal.nl of 0570-855950.