Museum de Waag, Deventer

Adres & Contact /

De Waag

Museum De Waag is gevestigd in het oudste waaggebouw van Nederland dat als zodanig werd gebouwd. Het is een icoon van de stad, gelegen aan de Brink van Deventer.Museum De WaagBrink 56, 7411 BV DeventerT: 0570 – 640 590 (bereikbaar tijdens openingsuren)E:  info@deventerverhaal.nl

RoutebeschrijvingMet de treinHoofduitgang Centraal Station Deventer. Steek de voetbrug over en loop rechtdoor de Keizerstraat in. Aan het einde van de straat gaat u linksaf de Brink op, richting het vrijstaande waaggebouw waarin Museum De Waag is gevestigd.

Met de autoVanaf de A1 volgt u de borden richting het centrum. Ga via de Deventerweg, de Zutphenseweg en het Pothoofd naar de Brink. U komt dan langs de IJssel het centrum binnen. Volg de borden voor de parkeergarage De Brink (onder de Wilhelminabrug). Vanaf hier is het ongeveer 150 meter lopen naar het Museum De Waag.

Contact per afdelingWilt u contact opnemen met iemand van een specifieke afdeling binnen het museum? Kijk dan hieronder voor de juiste afdeling:

Marketing en PR: 0570-855 950 / communicatie@deventerverhaal.nl

Educatie: 0570-855 950 / educatie@deventerverhaal.nl