Skip to main content

Disclaimer

Museum De Waag besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de juistheid van alle gepubliceerde informatie. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Museum De Waag alsmede betrokken toeleveranciers van informatie zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van de informatie via internet alsmede van technische storingen.

Museum De Waag is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor hyperlinks vanaf deze site naar sites van derden. Een dergelijke hyperlink impliceert niet dat Museum De Waag gelieerd is aan de desbetreffende organisatie, noch dat Museum De Waag de inhoud van de desbetreffende website onderschrijft.

Museum De Waag aanvaardt geen aansprakelijkheid voor berichten, boodschappen of informatie die door derden op deze website geplaatst wordt. Museum De Waag behoudt zich het recht voor om door derden op deze website geplaatste reacties te verwijderen. Indien u zelf mededelingen of informatie plaatst op deze website geeft u daarmee toestemming die mededelingen of informatie elders te (her)gebruiken.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op deze website behoren toe aan Museum De Waag of zijn opgenomen met toestemming van de eigenaar van de desbetreffende intellectuele eigendomsrechten. Reproductie van afbeeldingen voor commercieel gebruik is niet toegestaan. Wil je een afbeelding gebruiken voor commercieel gebruik, stuur dan een e-mail naar info@deventerverhaal.nl.

Lees ook onze Privacy Policy.